Amber's

QOL Food

Alle Coolhunts van het leerarrangement Appearance hebben iets te maken met ’The Quality of life’. Iedere Coolhunt ga ik doormiddel van deze post even behandelen met behulp van het Felce & Perry model.

QOL

Reinventing traditions:
Emotional wellbeing: Grandma’s way. Waar we trots op zijn omdat we zo bijvoorbeeld het familierecept hoog kunnen houden. Wat voldoening onder andere geeft. De sociale betrokkenheid van bijvoorbeeld dus familie (oma) is goed voor onze social wellbeing.

Meat the future:
Materiële wellbeing: Deze nieuwe manier van vlees is een soort nieuw bezit. Tevens kan het ook veiligheid bieden doordat men heel dit vlees door heeft gespit. Hiernaast geloof ik dat er een manier kan zijn om zo bijvoorbeeld bijzondere stoffen in te spuiten waardoor iemand bijvoorbeeld beter kan worden —> fysieke wellbeing.

Your sixth sense:
Materiële wellbeing: Dit apparaatje zorgt voor de veiligheid binnen het voedsel waardoor het geheel past binnen materiële wellbeing.

Nutrion label:
Materiele wellbing: Door dit label wordt het makkelijker voor de consument om te kijken wat er precies in het voedsel etc zit. Dit is tevens ook goed voor onze fysieke wellbeing omdat het dan voor klanten met specifieke problemen met voedsel etc. makkelijker wordt om te herkennen welke producten ze wel of niet mogen.

Send tweets while you eat:
Social wellbing: door de tweets kan men gelijk zien wat je eet, waardoor er steeds contact is met de mensen om je heen. Dit bevordert de sociale betrokkenheid en er kan later bijvoorbeeld zelfs een gesprek door bestaan.

Advertenties
Dit bericht is gepubliceerd op 22 maart 2015 om 15:55 en is opgeslagen onder Food. Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: